Deutsch: váltás német szövegre
Könyvvitel; bevallás- és beszámolókészítés; bér- járulék- és adóelszámolás; könyvvizsgálat.

 

Egy-egy szolgáltatásunk díjtétele, - a jelen év 03.31-ig megkötött új szerződés esetén -,

AKCIÓS, 40-60% díjkedvezménnyel!

Könyvvitel, bevallás- és beszámolókészítés.

Szerződés keretében vállaljuk, hogy egyéni vállalkozóknak, társaságoknak (EVA adóalanyoknak is) szakszerűen, a jogszabályok előírásai szerint és a vállalkozás sajátosságainak megfelelően ("azaz testreszabottan") választjuk meg, alakítjuk ki és végezzük könyvvitelét, elkészítjük kötelező nyilvántartásait, bevallásait (elektronikus bevallást, elektronikus adatszolgáltatást), illetve cégek, társaságok esetében a kötelező számviteli szabályzatokat és a rendes vagy rendkívüli (mérleg)beszámolót.

A könyvelés bruttó havi díja:

a könyvelési munkavolumen függvényében alakul.

ÁFA-bevallás elkészítésének és (elektronikus) postázásnak díja alkalmanként (havonta, vagy negyedévente, illetve évente) 2.000 Ft , ha nem EU közösségi adószámos a vállalkozó.

Rendezzük az Európai Unióval export-import kapcsolatban álló ügyfeleink speciális ÁFA-bevallási kötelezettségét is - ezt a bevallás bonyolultságához
igazodó áron vállaljuk. A díj alkalmanként minimum 5.000 Ft .

Az éves (vagy évközi, ill. rendkívüli) zárás: éves adó-, járulék- és egyéb kötelezettségek, személyi jövedelemadó (SZJA), társasági adó (TA), EVA és iparűzési adó bevallása, adatszolgáltatások APEH és ONYF (NYENYI) felé, valamint (mérleg)beszámoló elkészítésének és elküldésének díja: a 13. havi könyvelési díjjal egyenlő , de minimum:

Az (épp bejegyzett, ún.) előtársaságok bevallás- és beszámolókészítési díja a munka mennyiségétől függően 50-100 %-a az éves zárásnak.

A társaságok kötelező számviteli szabályzatait 5.000 Ft/dbAKCIÓS díj ellenében készítjük el.

Egy szabályzat jogszabályváltozás miatti eseti módosítása, illetve évenkénti karbantartása, az elkészítési díj 20 %-áért történhet. A cég alapvető változása miatti szabályzatmódosítás díja az új szabályzatkészítés díjával azonos.

Elmaradások pótlása, más könyvelők munkájának ellenőrzése.

Vállaljuk elmaradt könyvelés, bevallások és beszámolók pótlását - ha kell több évre visszamenőleg is.

A visszamenőleges könyvelést, a tárgyévre szerződő ügyfeleinknek, AKCIÓS, 40-60 %-os havi díjért vállaljuk! (A zárás nem díjkedvezményes!)

Megrendelésre, külön, esetenként megállapított díj ellenében, más könyvelők munkájának ellenőrzését is elvégezzük.

Bér-, járulék- és adóelszámolás, e-adatszolgáltatás.

Igény esetén, 3.000 Ft/fő/hó díj ellenében, havonta elszámoljuk a dolgozók bérét, a tagok munkadíját, a kapcsolódó SZJA-t és a járulékokat. Ezeket folyamatosan - a hatályos jogszabályok és a FEOR szerint - nyilvántartjuk és teljesítjük a kötelező havi elektronikus adatszolgáltatást. Igény esetén a dolgozók bejelentését, kiléptetését is elvégezzük.

Teljeskörű ügyintézés. Igény szerint bizonylatok átvétele a megrendelőnél.

Megrendelésre, az említett feladatok elvégzéséhez, teljeskörű ügyintézést is biztosítunk, és igény szerint, kiszállási díj fejében, a megrendelő székhelyén vagy telephelyén vesszük át a könyvelendő bizonylatokat, az elszámolásokhoz szükséges iratokat.

Könyvvizsgálat.

A beszámoló auditáltatására (hitelesíttetésére) kötelezett cég megrendelésére független, bejegyzett könyvvizsgáló közreműködését, küön díj ellenében, biztosítjuk.

E szolgáltatások vállalkozásra szabott díjtételeiről, áráról - a leendő vagy létező vállalkozás idevágó pontos adatainak ismeretében - személyes találkozásunkkor vagy igény szerint telefonon, levélben, faxon, illetve e-mailben adunk további részletes tájékoztatást.

Elégedetlen jelenlegi könyvelőjével, adótanácsadójával?

Verhetetlen árainkkal és szakértelmünkkel állunk rendelkezésére:

** ** ** Könyvelését, bevallását, beszámolóját elődünk számlázott díjának 80 %-áért egy éven át elkészítjük - ha a munka mennyisége változatlan - egyébként a növekedéssel-csökkenéssel arányosan! ** ** ** Jöjjön hozzánk! Szeretettel várjuk! ** ** **


| A lap tetejére | Vissza a szolgáltatások listához | Webtérkép. |

 e-mail: gulyas@ginprofessional.hu
Made: 2004.05.30. © GIN Professional Kft (www.ginprofessional.hu) / Gulyás István. All rights reserved.
 
Látogatók száma:       Kattints a hirdetésre
Kattints ide 
www.haszonline.hu
Magyarorszag.hu, a kormányzati portál bannere  


LINKTAR.HU eXTReMe Tracker
abo-service24.de

xtrastats free counter
:: Toplapok Linktár