Deutsch: váltás német szövegre
Önadózó magánszemélyeknek adóbevallás készítése.

Előfordulhat, hogy magánszemélyeknek - noha nem vállalkozók, stb. - önadózóként, május 20.-áig, az előző évi jövedelemadó-kötelezettségükről személyi jövedelmadó (SZJA) bevallást kell benyújtaniuk az APEH-hoz.

Ez az eset áll elő, ha valaki, a munkából vagy társas vállalkozásból származó jövedelmén túl, az SZJA-törvény szerinti, önadózásra kötelező egyéb jövedelmet is szerez.
Például:

Az önadózásra kötelezett magánszemélynek, megrendelése alapján - a szükséges iratok, igazolások adatait figyelembe véve - május 20-ig adószakértőnk elkészíti adóbevallását, figyelemmel a lehetséges kedvezmények elszámolására is.

A BEVALLÁS DÍJA

E szolgáltatás díja minimum bruttó 5.000 Ft , de a bevallás bonyolultságától, pl. a bevallandó jövedelemtételek és -források, az elszámolandó kedvezmények, stb. számától, vagy a bevallás sürgősségétől függően 5.000 Ft-nál magasabb is lehet - melyről az elszámolandó tételek és/vagy az elkészítésére még határidőig rendelkezésre álló idő pontos ismeretében személyesen, telefonon, levélben, faxon, vagy e-mailben tudunk adni tájékoztatást.

Az ÁRAJÁNLAT elkészítésének módja:

A pontos bevallás-készítési díj meghatározásához - e-mailben , vagy telefonon (munkanapon 11-18 óra között), stb. - az adózó személynek tudatnia kell velünk, hogy hány darab jövedelem- és/vagy kedvezményigazolása van és azt is, hogy volt-e ezeken kívül más forrásból adóköteles jövedelme még. Tudatnia kell továbbá, hogy mikor tudná részünkre átadni az igazolásokat valamint, hogy mikorra kérné a hivatalos határidőn belül a bevallás elkészítését. Mi mindezek ismeretében megadjuk a pontos vállalási díjat, mely - esetleg, bár nem feltétlenül - több is lehet, mint a minimum 5.000 Ft.

A BEVALLÁS elkészítésének módja:

  1. A magánszemély - vagy meghatalmazottja - eljuttatja részünkre a jövedelem- és/vagy a kedvezményigazolások fénymásolatát, és nyilatkozik, hogy az azokban feltüntetett jövedelmen kívül más jövedelme a tárgyévben nem volt.
  2. Az igazolások, stb. átadásával egyidejűleg, meg kell fizesse a vállalási díj 50 %-át foglalóként, melyről számlát kap.
  3. A közösen megállapított határnapon (általában 4-6 munkanapon belül) átveheti a kész bevallást, és ekkor kell megfizetni a díjkülönbözetet is, melyről szintén kap számlát.


| A lap tetejére | Vissza a szolgáltatások listához | Webtérkép. |

 e-mail: gulyas@ginprofessional.hu
Made: 2004.05.30. © GIN Professional Kft (www.ginprofessional.hu) / Gulyás István. All rights reserved.
 
Látogatók száma:       Kattints a hirdetésre
Kattints ide 
www.haszonline.hu
Magyarorszag.hu, a kormányzati portál bannere  


LINKTAR.HU eXTReMe Tracker
abo-service24.de

xtrastats free counter
:: Toplapok Linktár